Terug naar overzicht

Moderator van debatten, conferenties of webinars

Voor een sterk inhoudelijk event is een betrokken gespreksleider of dagvoorzitter een belangrijke vereiste. Bij een congres, conferentie of (online) seminar is het belangrijk een dagvoorzitter te kiezen met dynamiek, energie en overzicht. Onze gespreksleiders zijn betrokken, enthousiast en hebben kennis van zaken.

Een publieksdebat of rondetafelgesprek komt niet zomaar op gang. Dit vergt een debatleider die met een fijnzinnig gevoel voor diplomatie en respect voor de inhoud de tongen los kan maken en de geesten in beweging kan brengen. Onze moderatoren zorgen voor een vlekkeloze aanpak.

Ook een webinar moet voor de deelnemers en het publiek informerend en boeiend zijn. Dát realiseren is nu ook precies de opdracht voor een gespreksleider. Onze presentatoren en gespreksleiders hebben veel ervaring met het leiden van bijeenkomsten in de wereld van overheid, bedrijfsleven en politiek. Zowel online als offline bewijzen zij keer op keer hun waarde. Onze gespreksleiders werken mee aan evenementen van toonaangevende organisaties. Ook hebben wij verstand van de technische vereisten voor een goed webinar en kunnen wij u in contact brengen met ervaren partijen voor de techniek.

Kortom: geen zorgen meer bij de organisatie van een topevent!

Wij hebben de beste spreker voor jou

topspreker.be biedt een ruime keuze en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om jouw boodschap over te brengen.
Contacteer ons