Terug naar overzicht
Andrea Croonenberghs

Andrea Croonenberghs

Andrea Croonenberghs heeft de voorbije 25 jaar heel wat ervaring opgedaan als presentatrice. Meer dan 100 bedrijfspresentaties nam ze al voor haar rekening voor heel uiteenlopende sectoren. De ene dag presenteert ze het ‘Pig Producers Congres’, de volgende dag draait ze een film voor de dienst Sociale Economie.

Naast presentatrice is ze ook een gewaardeerd moderator. Soms kiezen bedrijven voor een panelgesprek, waarbij professionals hun mening geven en daarover in debat treden. Andrea modereert dat soort gesprekken. Door haar omroepwerk boogt ze hiervoor op een ruime ervaring en een brede voorkennis.

Meestal presenteert Andrea Croonenberghs in het Nederlands, Frans en Engels, maar ook Duits kan. Ze neemt haar tijd om de presentatie zorgvuldig voor te bereiden. Ook de dag zelf leidt Andrea het event mee in goede banen. Een congres of jaarvergadering is sowieso een stresserend event voor een organisatie. Als moderator of presentator is Andrea gefocust en gaat ze nauwgezet te werk, met oog voor details en timing.

Dankzij haar ruime televisie- en podiumervaring, slaagt ze er in van elke presentatie, seminar, moderatie of keynote een geslaagd event te maken.

Boek spreker

Wij hebben de beste spreker voor jou

topspreker.be biedt een ruime keuze en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om jouw boodschap over te brengen.
Contacteer ons