Terug naar overzicht
Jo De Poorter

Jo De Poorter

Jo De Poorter is naast spreker en presentator ook een communicatie-expert. In België en Nederland presenteerde hij voor alle grote zenders nieuws- infotainment en amusementsprogramma’s. Ook was hij de stem van talloze praat- en muziekprogramma’s voor onder meer Studio Brussel en Radio 1. Jo De Poorter begon zijn carrière als journalist voor De Standaard, Knack en Het Nieuwsblad en als presentator bij de VRT. Hij schrijft ook regelmatig columns voor diverse publicaties en radiostations.

Jo De Poorter is een all round presentator en getalenteerd spreker over diverse onderwerpen. Jo is een graag geziene gast op allerlei evenementen en gebeurtenissen. Hij is de perfecte moderator van panelgesprekken en levendige debatten. Ook in de bedrijfswereld wordt hij vaak gevraagd voor presentaties en after dinner speaking. Dit laatste is een korte speech over een onderwerp naar keuze, bijvoorbeeld de bedrijfsresultaten of het afscheid van een medewerker.

Boek spreker

Referenties

  • "Jo De Poorter heeft voor de Cognos performance Day op 16/10/2007 een zeer inspirerende speech gehouden. Tijdens de drink achteraf, merkte ik dat bij de deelnemers veel punten uit zijn presentatie terugkwamen."

    Ivy Vanderheyden - Marketing Manager Cognos

Wij hebben de beste spreker voor jou

topspreker.be biedt een ruime keuze en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om jouw boodschap over te brengen.
Contacteer ons