Terug naar overzicht
Kurt Van Eeghem
Kurt Van Eeghem
Kurt Van Eeghem

Kurt Van Eeghem

Kurt Van Eeghem is een Vlaamse televisie- en radiopresentator, all-round performer, moderator en gespreksleider. Hij begon zijn televisiecarrière in 1980 en schitterde als presentator van de succesvolle quiz 'Namen Noemen' en later 'De Drie Wijzen'. Hij is eveneens de auteur van de roman 'Olaf Leeft’, 'Kurtoisie' (een boek over etiquette), Schone Kunsten' en 'Litouwen, op zoek naar het onbekende’. Ook is hij docent esthetica en interviewtechnieken aan het Conservatorium in Antwerpen.

Kurt Van Eeghem een veel gevraagd moderator, presentator en gespreksleider voor allerhande opdrachtgevers uit de bedrijfs- en cultuurwereld

Boek spreker

Referenties

  • “We zijn erg tevreden over de inhoud van de sessie en over de presentatie door Kurt Van Eeghem. Ik ben alvast een grote fan geworden van zijn stijl en aanpak en zal hem dan ook volmondig aanprijzen bij mijn collega’s voor komende events. Dank voor de fijne samenwerking!"

    Gude Verhaert, project Manager, Kluwer

  • "Kurt Van Eeghem bracht tijdens onze statutaire vergadering zijn voordracht rond 'Hoffelijk Communiceren'. Het bestuur was zeer enthousiast. Zoals steeds, bewijst Kurt dat hij de naam Topspreker waard is. Hij heeft voor mezelf, het bestuur en onze gasten, gezorgd voor een aangenaam luik van deze voor onze club belangrijke avond. Wij zijn Kurt dan ook dankbaar hiervoor."

    Herman Dankers, secretaris Fifty One Club, Herentals

Wij hebben de beste spreker voor jou

topspreker.be biedt een ruime keuze en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om jouw boodschap over te brengen.
Contacteer ons