Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wij hebben een antwoord

Ons service team staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Vind hier je het antwoord niet op jouw vraag? Neem dan zeker contact op met ons. We helpen je graag verder.
Contacteer ons

Welke gastsprekers zijn via Topspreker.be te boeken?

In principe is bijna elke denkbare spreker te boeken via Topspreker.be. Door onze ruime ervaring en het uitgebreide netwerk aan bekende en minder bekende personen uit de mediawereld slagen wij er in de meeste sprekers direct voor u te benaderen, zonder tussenkomst van agenten en/of managers. Dit werkt vaak kostenbesparend voor u als klant.


Zijn sommige sprekers ook te boeken voor het presenteren van webinars of het inspreken van video's?

Uiteraard. Vele van onze talenten hebben ervaring én expertise in het presenteren van live of opgenomen online webinars, video's en e-learning cursussen. Deze presentaties kunnen zowel met als zonder autocue of teleprompter gebeuren. Bekijk hier een voorbeeld van een aantal e-learning cursussen


Kan ik bij jullie ook terecht voor mediatraining en opleidingen presentatietechnieken?

Dat kan zeker. Een aantal van onze sprekers hebben ervaring in het geven van presentatie workshops, mediatraining en coaching. Een aantal mogelijke onderwerpen: mediatraining, spreken voor publiek, crisismanagement, assertiviteit, storytelling, …

Hiervoor kunt u terecht op de volgende websites www.expertacademy.be of www.premiumcoaching.be.


De spreker van mijn keuze staat niet op jullie website. Wat nu?

Indien u de spreker waar u naar op zoek bent, niet op de website terug vindt, dan kunt u ons altijd contacteren. Wij zullen u graag van dienst zijn om de gewenste spreker of een volwaardig alternatief voor u te boeken.


Kan ik een vrijblijvende offerte krijgen?

U kunt steeds een vrijblijvende offerte aanvragen via het aanvraagformulier. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is het raadzaam ons zoveel mogelijk informatie mee te geven. Volgende gegevens kunnen ons helpen een zo goed mogelijk voorstel te maken:

  • Datum

  • Tijdstip en eventuele duur van programma

  • Locatie

  • Aantal gasten/doelgroep

  • Thema/onderwerp

  • Aanvullende relevante informatie

Wij hebben de beste spreker voor jou

topspreker.be biedt een ruime keuze en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om jouw boodschap over te brengen.
Contacteer ons