Op zoek naar een topspreker

Zoek je een topspreker voor een presentatie, een debat, lezing of een evenement?

blog artikels

Time Management voor meer work/live balans

Time Management voor meer work/live balans

Time management is vooral zelfmanagement. In deze lezing zetten we je op weg om beter prioriteiten te stellen, meer te focussen, stress en burn-out te vermijden.

2022-06-02 00:00:00

Lees meer
Hoe word je een goede spreker?

Hoe word je een goede spreker?

Een uitzonderlijke keynote spreker voelt zich als een vis in het water bij het geven van een presentatie en dit zorgt voor vertrouwen en geloofwaardigheid.

2022-03-01 00:00:00

Lees meer
Lies Martens presenteert Topspreker webinar

Lies Martens presenteert Topspreker webinar

Lies Martens is een veelgevraagde 3-talige presentatrice die jouw event professioneel en met een vlotte flair in goede banen leidt. De reacties van de deelnemers liegen er niet om: "topkwaliteit, perfecte timing, duidelijk gebrachte informatie".

2021-04-22 00:00:00

Lees meer
Lees meer

wat onze klanten zeggen

 • "We zijn zeer tevreden van het event en van onze moderator Wim De Vilder. We kregen uitermate positieve feedback van de kijkers over de prestaties van Wim. Wat ons betreft is de moderator voor het volgende event al gekend!"

  Thomas Struyf- Marketing manager Benelux & Nordics, Silverfin

 • "Alles is prima verlopen. Het was een zeer interessante uiteenzetting en Tim doet dat ook op een heel toegankelijke manier. De deelnemers waren heel positief en namen ook actief deel aan de Q&A.

  Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking. Ik kijk er alvast naar uit dit in de toekomst te herhalen."

  Sara Weerts, Coordinator PXL

 • "De keuze en inhoud van onze keynote spreker Jan Buermans was perfect. Hij was de juiste man op de juiste plaats en dat vinden we nu juist in ons vak heel belangrijk :-) Onze collega-deelnemers waren aandachtig tijdens en enthousiast na de speech."

  Katy Lauwaert, Public Relations verantwoordelijke, Synergie Belgium

 • “Jerko Bozikovic slaagde tijdens zijn keynote sessie erin om op korte tijd een moeilijk thema als assertiviteit op een boeiende manier te brengen. Hij weet op een slimme manier de aandacht van zijn publiek te trekken en giet dan de inhoud in een vorm die aanspreekt. Het feit dat medewerkers nadien spontaan de topic verder bespreken, toont aan dat wat Jerko wilde zeggen op zijn minst door hen gehoord en begrepen is. Een verassende aanpak die bij de Ablynx medewerkers enthousiast is onthaald."

  Vicky De Paepe, HR-Officer, Ablynx

 • "De verwachtingen zijn overtroffen door de praktische aanpak en talloze tips & tricks. Ik dacht al heel veel van LinkedIn te weten maar toch heb ik tijdens deze keynote heel wat nieuwe en handige features bijgeleerd.”

  Iris Arens-Lebrun - Livios

 • "Namens het team wil ik u bedanken voor de zeer professionele moderatie tijdens ons webinar. De feedback van het publiek was uitermate positief. Sommige deelnemers waren erg enthousiast en gaven het evenement zelfs een perfecte score (10/10).

  We waren allemaal erg onder de indruk van de professionele aanpak van Lies Martens en het zal een plezier zijn om in de toekomst opnieuw met haar te kunnen werken."

  Frank Berlant, Business Unit Director - Merck

 • "Namens de directie van UZ Leuven wens ik onze dank te betuigen voor het professionalisme dat Wim De Vilder aan de dag heeft gelegd  bij het modereren van ons debat. Meerdere deelnemers hebben hun appreciatie geformuleerd omtrent het in goede banen leiden van dit debat. Als professionals in hun vakgebied staan zij eveneens in bewondering voor het professionalisme van de heer De Vilder."

  Jan Verhaeghe, Algemeen Secretaris - UZ Leuven

 • Wij zijn heel erg tevreden over de presentatie van Michaël Pas. Er was veel enthousiasme en Michaël heeft dat ongelooflijk goed gedaan. Hij was enorm goed voorbereid en de presentie was top. De kans dat je nog eens van ons hoort, is groot.

  Bij deze dan ook nog eens bedankt voor alles!

  Sofie Van Obberghen - Die Keure

 • Het publiek en wijzelf waren zeer tevreden over de lezing!

  Dank u voor de fijne communicatie en hopelijk tot snel!

  Bibliotheek Tongeren

 • Alles zeer goed verlopen !

  Niets dan goede commentaren op de keynote en Levi in het bijzonder.  Je mag hem in onze naam zeker nog eens bedanken hiervoor. Beste groeten en hopelijk tot een volgende samenwerking.

  Kadervereniging Fluxys

 • Wij zijn heel tevreden over Lies! Ze was enorm goed voorbereid in beide talen en kwam zeer professioneel over. Ook het contact met de andere crewleden verliep heel goed waardoor de opnames zeer vlot zijn verlopen. 

  Het was een plezier om met jullie samen te werken!

  Wolters Kluwers

 • De lezing was zeer interessant, met heel veel informatie en goed gedocumenteerd met actuele gegevens. Tim Verheyden is een zeer aangename en vlotte spreker. Na de lezing was er ruimte voor het beantwoorden van vragen uit het publiek. Alles is zeer vlot verlopen en de aanwezigen waren uiterst tevreden.

  Catherine Hartmann, Bibliotheek Sint-Martens-Latem

 • De lezing van Topspreker Lies Martens rond 'A perfect work/life balance' was TOP! Het was toegankelijk, leerrijk, interactief en met een vleugje humor. Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen… Lies heeft dat fantastisch gedaan!

  Thembi Frank, Sales Assistant - Boston Scientific Benelux

 • "Het evenement van Phytofar/Belplant van gisteren was super geslaagd, zeker ook door de geweldige steun van Topspreker Lies Martens.

  Ik kreeg veel complimenten over de goede moderatie: stijlvol, luchtig en toch to the point. In het debat gaf Lies iedereen voldoende kans om te praten maar ze bracht de panelleden ook terug tot de orde als ze te lang aan het woord bleven. Een hele uitdaging.

  Warme groeten van het hele Belplant-team!"

  Sigrid Maebe (Advisor Communication - Belplant)

 • Alles is prima verlopen en onze genodigden waren zeer enthousiast over de lezing met Michaël Van Droogenbroeck.

  Olivier Cappelle - Agence Coucke

 • Erg tevreden. Was een feest met haar samen te werken. Lisbeth is ook goed ontvangen door onze deelnemers.

  Mando Vroling en Lenne Michiels van Transformation Forums

 • We vonden het een heel mooi en boeiend verhaal.

  De interactie tussen Jerko en het publiek zeer goed.

   

  We kijken dan ook heel tevreden terug naar een goed verlopen 2 tal dagen.

   

  Bert Van Kruchten - Senior Project Manager Vandersanden

 • De aanwezigen waren super enthousiast over de lezing van Tim.

  We hebben er veel van opgestoken.

  Trouwens ook een heel aangename persoon om te mogen ontvangen.

  Isolde Dubus | consulent (de)radicalisering Stad & OCMW Roeselare | stad Izegem | gemeente Hooglede

 • Ik denk dat ik wel kan zeggen dat iedereen aangenaam verrast was. De collega’s hadden wat schrik dat de workshop te ‘belerend’ ging zijn maar, bij onze nabespreking bleek iedereen ervan genoten te hebben. We kunnen het een succes noemen.

  Eagle IT

 • Tim heeft het prima gedaan, goede verteller, mooie en actuele presentatie.

  Knappe powerpoint.

  Best wel wat vragen vanuit de zaal en achteraf heb ik alleen maar complimenten mogen aanhoren. Dus 10 op 10.

  Cultuurcentrum Baarle

 • Gilles heeft de keynote over 'Verbindende en klantgerichte communicatie'  fantastisch gedaan. De hele groep was heel enthousiast!

  10/10!

  Hach Lange

 • "We ontvingen een zéér positieve respons over Tim als host, en kunnen zelf ook enkel beamen dat zowel de samenwerking als het effectieve hosten van het event bijzonder vlot en professioneel verliepen.

  Alles verliep volkomen naar wens, dank voor de zeer vlotte samenwerking!”

  Medianet Vlaanderen

 • "Ik vond het zeker een heel leerrijke opleiding.

  Tom is erin geslaagd om iedereen de hele dag geboeid te houden. Op zijn eigen, aparte manier!”

   

  A.S. Adventure

 • "Het was een geslaagde en mooie avond!

  Veel dank aan Christophe voor de vlotte en aangename presentatie!

  Onze organisatie en de vele aanwezige vrijwilligers hebben ervan genoten!"

  Stad Hasselt

 • "Het was een fantastisch goede lezing van Tim, met veel publieksinteractie! Heb achteraf nog met verschillende mensen gesproken en iedereen was unaniem lovend.”

  Bibliotheek Waregem

 • "Wij waren alvast zeer tevreden en vonden het een zeer geslaagde avond. Christophe was zeer aangenaam en vriendelijk en had het publiek meteen mee. Zijn presentatie was zeer goed voorbereid, was grappig met de nodige ruimte voor serieuze zaken. Nogmaals heel erg bedankt!”

  Bibliotheek en Cultuur Wommelgem

 • "We hebben veel positieve feedback gekregen over de keynote door Lieven over 'Patiëntgerichte Communicatie'

  MOND Tandartsenpraktijken

 • "De keynote was schitterend. Tim was perfect voorbereid, kende zijn speech van binnen en van buiten en sprak met een intrinsieke gedrevenheid die hij perfect op het publiek wist over te brengen.

  Samengevat: een samenwerking die absoluut voor herhaling vatbaar is."

  Jan Zuliani Marketing manager FUTURN

 • Riadh charmeert en enthousiasmeert. Op ongedwongen manier vertelt hij over de zoektocht naar zichzelf. 

  In zijn verhaal neemt hij het publiek mee doorheen zijn levensverhaal en staat hij bij verschillende passages stil die vaak hard binnenkomen, maar vooral moed geven om jezelf te zijn.


  Stad & OCMW Roeselare

 • “We zijn erg tevreden over de inhoud van de sessie en over de presentatie door Kurt Van Eeghem. Ik ben alvast een grote fan geworden van zijn stijl en aanpak en zal hem dan ook volmondig aanprijzen bij mijn collega’s voor komende events. Dank voor de fijne samenwerking!"

  Gude Verhaert, project Manager, Kluwer

 • “Ik wens Lies Martens nog eens van harte te bedanken voor de fijne samenwerking en de uitstekende presentatie gisteren! Iedereen spreekt nog over de hoge kwaliteit van het event en het debat achteraf. Hartelijk dank!"

  Tineke Van hooland, Head of Market Access Belux, Baxter

 • “Het congres is prima verlopen en we zijn heel tevreden! Vooral over de uitermate professionele presentatie van Wim De Vilder. Het was uiterst aangenaam samenwerken met Wim De Vilder, zowel tijdens de voorbereiding als op het congres zelf!"

  Karen François, projectcoördinator NAV, Vlaamse Architectenorganisatie

 • "Topspreker Sylvie Verleye was de Engelstalige moderator tijdens de Innovation Week van IBM. Ze leverde uitstekend werk af. Achteraf ving ik bij het publiek ook positieve feedback over haar prestatie op. "

  Ann Vanhaeren, Integrated Marketing Communications IBM

 • "Kurt Van Eeghem bracht tijdens onze statutaire vergadering zijn voordracht rond 'Hoffelijk Communiceren'. Het bestuur was zeer enthousiast. Zoals steeds, bewijst Kurt dat hij de naam Topspreker waard is. Hij heeft voor mezelf, het bestuur en onze gasten, gezorgd voor een aangenaam luik van deze voor onze club belangrijke avond. Wij zijn Kurt dan ook dankbaar hiervoor."

  Herman Dankers, secretaris Fifty One Club, Herentals

 • "Jerko is een absolute aanrader als keynote spreker. Hij gaf op onze opendeurdag voor Business Faculty 2 sessies van 50’ rond stress, 1 voor 180 nederlandstaligen en 1 voor 50 franstaligen. De combinatie van zijn aanstekelijke persoonlijkheid met een gegronde kennis van de materie, hebben voor een absolute meerwaarde gezorgd tijdens onze opendeurdag. Niet enkel wij als organisatoren zijn enorm te spreken over de professionele samenwerking, maar ook de tevredenheid van de meer dan 200 deelnemers bleek duidelijk uit de evaluatieformulieren. Jerko als spreker is echt kiezen voor kwaliteit, voor een nieuwe frisse aanpak, voor enthousiasme en dynamiek."

  Nathalie Steps - Xylos nv

 • "Jo De Poorter heeft voor de Cognos performance Day op 16/10/2007 een zeer inspirerende speech gehouden. Tijdens de drink achteraf, merkte ik dat bij de deelnemers veel punten uit zijn presentatie terugkwamen."

  Ivy Vanderheyden - Marketing Manager Cognos

Wij hebben de beste spreker voor jou

topspreker.be biedt een ruime keuze en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om jouw boodschap over te brengen.
Contacteer ons