Op zoek naar een topspreker

Zoek je een topspreker voor een presentatie, een debat, lezing of een evenement?

blog artikels

Autisme Spectrum Stoornis, kortweg: ASS.

Autisme Spectrum Stoornis, kortweg: ASS.

2021-09-06 00:00:00

Lees meer
Lies Martens presenteert Topspreker webinar

Lies Martens presenteert Topspreker webinar

Lies Martens is een veelgevraagde 3-talige presentatrice die jouw event professioneel en met een vlotte flair in goede banen leidt. De reacties van de deelnemers liegen er niet om: "topkwaliteit, perfecte timing, duidelijk gebrachte informatie".

2021-04-22 00:00:00

Lees meer
Gratis webinar met Wim De Vilder en Tim Verheyden

Gratis webinar met Wim De Vilder en Tim Verheyden

In dit verhelderende webinar geven VRT-journalisten Tim Verheyden en Wim De Vilder inzichten in de nieuwe en traditionele media. Wanneer? Dinsdag 20 april om 20u.

2021-04-09 00:00:00

Lees meer
Lees meer

wat onze klanten zeggen

 • "We zijn zeer tevreden van het event en van onze moderator Wim De Vilder. We kregen uitermate positieve feedback van de kijkers over de prestaties van Wim. Wat ons betreft is de moderator voor het volgende event al gekend!"

  Thomas Struyf- Marketing manager Benelux & Nordics, Silverfin

 • "Alles is prima verlopen. Het was een zeer interessante uiteenzetting en Tim doet dat ook op een heel toegankelijke manier. De deelnemers waren heel positief en namen ook actief deel aan de Q&A.

  Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking. Ik kijk er alvast naar uit dit in de toekomst te herhalen."

  Sara Weerts, Coordinator PXL

 • "De keuze en inhoud van onze keynote spreker Jan Buermans was perfect. Hij was de juiste man op de juiste plaats en dat vinden we nu juist in ons vak heel belangrijk :-) Onze collega-deelnemers waren aandachtig tijdens en enthousiast na de speech."

  Katy Lauwaert, Public Relations verantwoordelijke, Synergie Belgium

 • “Jerko Bozikovic slaagde tijdens zijn keynote sessie erin om op korte tijd een moeilijk thema als assertiviteit op een boeiende manier te brengen. Hij weet op een slimme manier de aandacht van zijn publiek te trekken en giet dan de inhoud in een vorm die aanspreekt. Het feit dat medewerkers nadien spontaan de topic verder bespreken, toont aan dat wat Jerko wilde zeggen op zijn minst door hen gehoord en begrepen is. Een verassende aanpak die bij de Ablynx medewerkers enthousiast is onthaald."

  Vicky De Paepe, HR-Officer, Ablynx

 • "De verwachtingen zijn overtroffen door de praktische aanpak en talloze tips & tricks. Ik dacht al heel veel van LinkedIn te weten maar toch heb ik tijdens deze keynote heel wat nieuwe en handige features bijgeleerd.”

  Iris Arens-Lebrun - Livios

 • "Namens het team wil ik u bedanken voor de zeer professionele moderatie tijdens ons webinar. De feedback van het publiek was uitermate positief. Sommige deelnemers waren erg enthousiast en gaven het evenement zelfs een perfecte score (10/10).

  We waren allemaal erg onder de indruk van de professionele aanpak van Lies Martens en het zal een plezier zijn om in de toekomst opnieuw met haar te kunnen werken."

  Frank Berlant, Business Unit Director - Merck

 • "Namens de directie van UZ Leuven wens ik onze dank te betuigen voor het professionalisme dat Wim De Vilder aan de dag heeft gelegd  bij het modereren van ons debat. Meerdere deelnemers hebben hun appreciatie geformuleerd omtrent het in goede banen leiden van dit debat. Als professionals in hun vakgebied staan zij eveneens in bewondering voor het professionalisme van de heer De Vilder."

  Jan Verhaeghe, Algemeen Secretaris - UZ Leuven

 • Wij zijn heel erg tevreden over de presentatie van Michaël Pas. Er was veel enthousiasme en Michaël heeft dat ongelooflijk goed gedaan. Hij was enorm goed voorbereid en de presentie was top. De kans dat je nog eens van ons hoort, is groot.

  Bij deze dan ook nog eens bedankt voor alles!

  Sofie Van Obberghen - Die Keure

 • “We zijn erg tevreden over de inhoud van de sessie en over de presentatie door Kurt Van Eeghem. Ik ben alvast een grote fan geworden van zijn stijl en aanpak en zal hem dan ook volmondig aanprijzen bij mijn collega’s voor komende events. Dank voor de fijne samenwerking!"

  Gude Verhaert, project Manager, Kluwer

 • “Ik wens Lies Martens nog eens van harte te bedanken voor de fijne samenwerking en de uitstekende presentatie gisteren! Iedereen spreekt nog over de hoge kwaliteit van het event en het debat achteraf. Hartelijk dank!"

  Tineke Van hooland, Head of Market Access Belux, Baxter

 • “Het congres is prima verlopen en we zijn heel tevreden! Vooral over de uitermate professionele presentatie van Wim De Vilder. Het was uiterst aangenaam samenwerken met Wim De Vilder, zowel tijdens de voorbereiding als op het congres zelf!"

  Karen François, projectcoördinator NAV, Vlaamse Architectenorganisatie

 • "Topspreker Sylvie Verleye was de Engelstalige moderator tijdens de Innovation Week van IBM. Ze leverde uitstekend werk af. Achteraf ving ik bij het publiek ook positieve feedback over haar prestatie op. "

  Ann Vanhaeren, Integrated Marketing Communications IBM

 • "Kurt Van Eeghem bracht tijdens onze statutaire vergadering zijn voordracht rond 'Hoffelijk Communiceren'. Het bestuur was zeer enthousiast. Zoals steeds, bewijst Kurt dat hij de naam Topspreker waard is. Hij heeft voor mezelf, het bestuur en onze gasten, gezorgd voor een aangenaam luik van deze voor onze club belangrijke avond. Wij zijn Kurt dan ook dankbaar hiervoor."

  Herman Dankers, secretaris Fifty One Club, Herentals

 • "Jerko is een absolute aanrader als keynote spreker. Hij gaf op onze opendeurdag voor Business Faculty 2 sessies van 50’ rond stress, 1 voor 180 nederlandstaligen en 1 voor 50 franstaligen. De combinatie van zijn aanstekelijke persoonlijkheid met een gegronde kennis van de materie, hebben voor een absolute meerwaarde gezorgd tijdens onze opendeurdag. Niet enkel wij als organisatoren zijn enorm te spreken over de professionele samenwerking, maar ook de tevredenheid van de meer dan 200 deelnemers bleek duidelijk uit de evaluatieformulieren. Jerko als spreker is echt kiezen voor kwaliteit, voor een nieuwe frisse aanpak, voor enthousiasme en dynamiek."

  Nathalie Steps - Xylos nv

 • "Jo De Poorter heeft voor de Cognos performance Day op 16/10/2007 een zeer inspirerende speech gehouden. Tijdens de drink achteraf, merkte ik dat bij de deelnemers veel punten uit zijn presentatie terugkwamen."

  Ivy Vanderheyden - Marketing Manager Cognos

Wij hebben de beste spreker voor jou

topspreker.be biedt een ruime keuze en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om jouw boodschap over te brengen.
Contacteer ons