Referenties

"Mission accomplished."

“De keuze en inhoud van onze keynote spreker Jan Buermans was perfect. Hij was de juiste man op de juiste plaats en dat vinden we nu juist in ons vak heel belangrijk :-) Onze collega-deelnemers waren aandachtig tijdens en enthousiast na de speech."

Katy Lauwaert, Public Relations verantwoordelijke, Synergie Belgium

 

"Dit smaakt naar meer!"

“Jerko Bozikovic slaagde tijdens zijn keynote sessie erin om op korte tijd een moeilijk thema als assertiviteit op een boeiende manier te brengen. Hij weet op een slimme manier de aandacht van zijn publiek te trekken en giet dan de inhoud in een vorm die aanspreekt. Het feit dat medewerkers nadien spontaan de topic verder becommentarieren toont aan dat wat Jerko wilde zeggen op zijn minst door hen gehoord en begrepen is. Een verassende aanpak die bij de Ablynx medewerkers enthousiast is onthaald."

Vicky De Paepe, HR-Officer, Ablynx

 

"Iedereen is vol lof!"

“Ik wens Lies Martens nog eens van harte te bedanken voor de fijne samenwerking en de uitstekende presentatie gisteren! Iedereen spreekt nog over de hoge kwaliteit van het event en het debat achteraf. Hartelijk dank! "

Tineke Van hooland, Head of Market Access Belux, Baxter

 

"Het was een voltreffer!"

“We zijn erg tevreden over de inhoud van de sessie en over de presentatie door Kurt Van Eeghem. Ik ben alvast een grote fan geworden van zijn stijl en aanpak en zal hem dan ook volmondig aanprijzen bij mijn collega’s voor komende events. Dank voor de fijne samenwerking! "

Gude Verhaert, project Manager, Kluwer

 

"Uitermate professionele presentatie"

“Het congres is prima verlopen en we zijn heel tevreden! Vooral over de uitermate professionele presentatie van Wim De Vilder. Het was uiterst aangenaam samenwerken met Wim De Vilder, zowel tijdens de voorbereiding als op het congres zelf! "

Karen François, projectcoördinator NAV, Vlaamse Architectenorganisatie

 

"Niets dan lof!"

"Wij zijn heel tevreden over de presentatie van Topspreker Albrecht Wauters tijdens een conferentie over holebi en transgender werknemers op de werkvloer. Tenslotte is het niet zo makkelijk om een panelgesprek over dit thema in het Engels te modereren. Zowel vanuit de organisatie als van de deelnemers, kregen we niets dan lof. Hij slaagde erin om een interessante discussie op gang te brengen bij de panelleden en wist bovendien reacties vanuit het publiek uit te lokken. Albrecht heeft het fantastisch en heel vlot gedaan! Hij staat nu op ons lijstje voor volgende evenementen. "

Katrien Van Leirberghe, Educatief medewerkster Cavaria

 

"Uitstekend werk"

"Topspreker Sylvie Verleye was de Engelstalige moderator tijdens de Innovation Week van IBM. Ze leverde uitstekend werk af. Achteraf ving ik bij het publiek ook positieve feedback over haar prestatie op. "

Ann Vanhaeren, Integrated Marketing Communications IBM

 

"Zeer enthousiast"

"Kurt Van Eeghem bracht tijdens onze statutaire vergadering zijn voordracht rond 'Hoffelijk Communiceren'. Het bestuur was zeer enthousiast. Zoals steeds, bewijst Kurt dat hij de naam Topspreker waard is. Hij heeft voor mezelf, het bestuur en onze gasten, gezorgd voor een aangenaam luik van deze voor onze club belangrijke avond. Wij zijn Kurt dan ook dankbaar hiervoor."

Herman Dankers, secretaris Fifty One Club, Herentals

 

"Een absolute aanrader"

"Jerko is een absolute aanrader als keynote spreker. Hij gaf op onze opendeurdag voor Business Faculty 2 sessies van 50’ rond stress, 1 voor 180 nederlandstaligen en 1 voor 50 franstaligen. De combinatie van zijn aanstekelijke persoonlijkheid met een gegronde kennis van de materie, hebben voor een absolute meerwaarde gezorgd tijdens onze opendeurdag. Niet enkel wij als organisatoren zijn enorm te spreken over de professionele samenwerking, maar ook de tevredenheid van de meer dan 200 deelnemers bleek duidelijk uit de evaluatieformulieren. Jerko als spreker is echt kiezen voor kwaliteit, voor een nieuwe frisse aanpak, voor enthousiasme en dynamiek."

Nathalie Steps - Xylos nv

 

"Inspirerende speech"

"Jo De Poorter heeft voor de Cognos performance Day op 16/10/2007 een zeer inspirerende speech gehouden. Tijdens de drink achteraf, merkte ik dat bij de deelnemers veel punten uit zijn presentatie terugkwamen."

Ivy Vanderheyden - Marketing Manager Cognos

 

"Perfecte presentatie"

"Graag wens ik Anne De Baetzelier te bedanken voor de perfecte presentatie van onze nieuwste Aquatred. De reacties van onze dealers waren gewoon buiten alle verwachtingen. pure klasse. Subliem. Wat overigens reeds resulteerde in hoge verkoopcijfers."

Patrick Vanderheyden - Manager Advertising and PR Goodyear Benelux

 

"Professionele voorstelling"

“Frederik Imbo toonde ons aan hoezeer we soms in de fout gaan, onbewust en goedbedoeld... Een boeiende, kwalitatieve leuke doch rake inleiding voor onze HR 2-daagse rond gedragsstijlen en onderlinge communicatie.”

Sonia Martens, Training & Services Vandemoortele

 

"Boeiend en vernieuwend"

“Jan Vermeiren is als spreker in staat om op een interactieve & humoristische manier zijn publiek een aantal basisinzichten te geven rond netwerken: hierbij slaagt hij erin mensen aan te zetten tot actie, niet enkel op het moment ze de zaal verlaten maar tijdens de sessie zelf. Het is een aangename manier om rond netwerken te werken... Een aanrader !”

Barbara De Jonghe, people & personal Development, IBM

Wij zoeken en vinden de gepaste spreker voor u.

Contacteer ons voor een vrijblijvende aanvraag!

 

topspreker.be biedt een ruime keuze sprekers en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om uw boodschap over te brengen. De juiste persoon op de juiste plaats: dat is onze missie. Niets is onmogelijk voor ons:
no misson impossible.

> Contacteer ons

• Bekende gezichten voor grote publieksevenementen
• Presentatoren met een specifieke expertise voor uw evenementen
• Jonge talenten voor promotieacties of lagere budgetten

topspreker.be biedt u de garantie op een evenement dat uw gasten zich nog lang zullen herinneren.