Terug naar overzicht
Michaël Pas

Michaël Pas

Michaël Pas is een all round presentator en de perfecte gastheer voor jouw event: stijlvol, speels èn met de nodige sérieux wanneer het moet.

Michaël is meer dan dertig jaar actief als acteur in film en televisie en theater. Vele jonge kijkers zijn opgegroeid met Kulderzipken, waar hij de titelrol speelde. Anderen kennen hem ongetwijfeld uit series als Team Spirit, Code 37, De Ridder, Gent West of Undercover .

In de bioscoop was hij te zien in klassiekers als Blueberry Hill (Robbe De Hert) en het voor een Oscar genomineerde Daens (Stijn Coninx). Maar ook in Nymphomaniac van Lars Von Trier.

Ook op de theaterplanken verdiende Michaël zijn sporen. Zo speelde hij in Vlaanderen, Nederland en Frankrijk: van Shakespeare-klassiekers tot moderne komedies. Voor Radio 2 interviewde hij samen met Christel Van Dijck in het programma En nu serieus… tientallen bekende en onbekende Vlamingen, van zangers tot ministers en sportlui.

Op televisie interviewde hij voor Cinema Canvas Vlaamse filmmakers.

Boek spreker

Talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Frans

Wij hebben de beste spreker voor jou

topspreker.be biedt een ruime keuze en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om jouw boodschap over te brengen.
Contacteer ons