Terug naar overzicht
Levi Haegebaert
Levi Haegebaert
Levi Haegebaert

Levi Haegebaert

Levi Haegebaert ontwikkelde als economist zijn passie voor Bitcoin. Na vele jaren van onderzoek en research schreef hij het boek 'Bitcoin voor Beginners'. Hij is de kracht achter van de grootste bitcoin community in België en volgt de nieuwe evoluties binnen de sector op de voet. Levi Haegebaert houdt er van zijn uitgebreide kennis te delen met anderen en doet dat op een begrijpbare manier, ook voor wie van Bitcoin geen kaas heeft gegeten. Voor zijn presentaties reis hij de wereld rond.

Tijdens zijn lezingen deelt Levi Haegebaert praktische tips, heldere inzichten en antwoorden op de vragen die iedereen zich stelt rond bitcoins. Levi doet in mensentaal, dat aan de hand van economische modellen.

De voordelen en valkuilen van Bitcoins worden door Levi Haegebaert kraakhelder en op een eenvoudige manier uitgelegd. Wie denkt dat deze technologie een fenomeen in de marge is, heeft het mis. Bitcoin is de toekomst. Ben jij er klaar voor?

Boek spreker

Wij hebben de beste spreker voor jou

topspreker.be biedt een ruime keuze en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om jouw boodschap over te brengen.
Contacteer ons