Terug naar overzicht
Jerko Bozikovic
Jerko Bozikovic
Jerko Bozikovic

Jerko Bozikovic

Jerko is expert op het gebied van emotionele intelligentie, mindset en zelfbeeld. Hij studeerde communicatietechnieken (o.a. NLP en psycho-energetica) en is een geboren spreker, trainer en coach die wereldwijd seminaries geeft over persoonlijk bewustzijn. Hij traint fulltime bedrijven in o.a. communicatievaardigheden, time- en stressmanagement, change, mindset en emotionele intelligentie. Jerko is eveneens bekend van de tv-programma’s ‘Star Academy’, ‘De heren maken de man’ en 'Langer Leven'.

Sedert 2001 is Jerko uitgegroeid tot 4-talig presentator en keynote speaker, met als belangrijkste onderwerpen communicatie, assertiviteit, motivatie, time & stress, emotionele intelligentie en life coaching. Samen met u werkt hij graag een concept uit om uw medewerkers te inspireren. Veel is mogelijk.

Boek spreker

Referenties

 • "Jerko is een absolute aanrader als keynote spreker. Hij gaf op onze opendeurdag voor Business Faculty 2 sessies van 50’ rond stress, 1 voor 180 nederlandstaligen en 1 voor 50 franstaligen. De combinatie van zijn aanstekelijke persoonlijkheid met een gegronde kennis van de materie, hebben voor een absolute meerwaarde gezorgd tijdens onze opendeurdag. Niet enkel wij als organisatoren zijn enorm te spreken over de professionele samenwerking, maar ook de tevredenheid van de meer dan 200 deelnemers bleek duidelijk uit de evaluatieformulieren. Jerko als spreker is echt kiezen voor kwaliteit, voor een nieuwe frisse aanpak, voor enthousiasme en dynamiek."

  Nathalie Steps - Xylos nv

 • “Jerko Bozikovic slaagde tijdens zijn keynote sessie erin om op korte tijd een moeilijk thema als assertiviteit op een boeiende manier te brengen. Hij weet op een slimme manier de aandacht van zijn publiek te trekken en giet dan de inhoud in een vorm die aanspreekt. Het feit dat medewerkers nadien spontaan de topic verder bespreken, toont aan dat wat Jerko wilde zeggen op zijn minst door hen gehoord en begrepen is. Een verassende aanpak die bij de Ablynx medewerkers enthousiast is onthaald."

  Vicky De Paepe, HR-Officer, Ablynx

 • We vonden het een heel mooi en boeiend verhaal.

  De interactie tussen Jerko en het publiek zeer goed.

   

  We kijken dan ook heel tevreden terug naar een goed verlopen 2 tal dagen.

   

  Bert Van Kruchten - Senior Project Manager Vandersanden

Wij hebben de beste spreker voor jou

topspreker.be biedt een ruime keuze en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om jouw boodschap over te brengen.
Contacteer ons