Terug naar overzicht
Louis De Jaeger

Louis De Jaeger

Louis is een inspirational keynote spreker met ervaring in heel Europa voor corporate CEO’s tot Europese commissie, Vlaams Parlement, non-profits, internationale PhD studenten, ondernemers,…

Na een reis van 5 jaar rond de wereld in slow travel modus zag Louis De Jaeger hoe de mensheid de wereld aan het vernielen is.

Zijn missie is om de wereld zo duurzaam mogelijk te maken in alle aspecten en dit start bij de mens. Tijdens zijn keynotes doet hij het publiek niet alleen dromen van verandering, hij geeft concrete tips&tricks én zet met hen samen de eerste stappen om deze visies te realiseren.

Hij heeft twee boeken geschreven over de toekomst van de landbouw en over voedselbossen, schreef meer dan 50 opiniestukken over duurzame thema’s, komt gemiddeld twee keer per week in de media, richtte samen met bekende Vlamingen de ByeByeGrass-beweging op en stichtte het tuin- en landschapsarchitectenbureau Commensalist waarmee hij tuinen van 30 vierkante meter tot projecten van 300 hectare omvormt over de grenzen heen.

Hij maakt documentaires en tv-programma’s over duurzaamheid en de planeet. Nu zet hij zich in om zoveel mogelijk oppervlakte grond te transformeren in voedselbossen en regeneratieve landbouw

Boek spreker

Wij hebben de beste spreker voor jou

topspreker.be biedt een ruime keuze en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om jouw boodschap over te brengen.
Contacteer ons