Terug naar overzicht
Lies Martens
Lies Martens
Lies Martens

Lies Martens

Lies Martens presenteerde jarenlang de consumentenprogramma's 'Ombudsjan' en 'Klant of koning'. Ze werkte mee als journaliste, presentatrice en reporter aan succesvolle programma's zoals 'Vlaanderen Vakantieland' en '1000 Zonnen en Garnalen'. Sinds geruime tijd geeft Lies fulltime coaching en communicatietrainingen, onder andere in mediatraining, spreken voor publiek, timemanagement, en is veel gevraagd als gastspreker en moderator op bedrijfsevenementen. Lies Martens is ook een professionele en meertalige presentatrice die elk event een warme uitstraling geeft.

Boek spreker

Referenties

  • “Ik wens Lies Martens nog eens van harte te bedanken voor de fijne samenwerking en de uitstekende presentatie gisteren! Iedereen spreekt nog over de hoge kwaliteit van het event en het debat achteraf. Hartelijk dank!"

    Tineke Van hooland, Head of Market Access Belux, Baxter

  • "Namens het team wil ik u bedanken voor de zeer professionele moderatie tijdens ons webinar. De feedback van het publiek was uitermate positief. Sommige deelnemers waren erg enthousiast en gaven het evenement zelfs een perfecte score (10/10).

    We waren allemaal erg onder de indruk van de professionele aanpak van Lies Martens en het zal een plezier zijn om in de toekomst opnieuw met haar te kunnen werken."

    Frank Berlant, Business Unit Director - Merck

Wij hebben de beste spreker voor jou

topspreker.be biedt een ruime keuze en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om jouw boodschap over te brengen.
Contacteer ons