Terug naar overzicht
Lies Martens
Lies Martens
Lies Martens

Lies Martens

Lies Martens presenteerde jarenlang de consumentenprogramma's 'Ombudsjan' en 'Klant of koning'. Ze werkte mee als journaliste, presentatrice en reporter aan succesvolle programma's zoals 'Vlaanderen Vakantieland' en '1000 Zonnen en Garnalen'. Sinds geruime tijd geeft Lies fulltime coaching en communicatietrainingen, onder andere in mediatraining, spreken voor publiek, timemanagement, en is veel gevraagd als gastspreker en moderator op bedrijfsevenementen. Lies Martens is ook een professionele en meertalige presentatrice die elk event een warme uitstraling geeft.

Boek spreker

Referenties

 • “Ik wens Lies Martens nog eens van harte te bedanken voor de fijne samenwerking en de uitstekende presentatie gisteren! Iedereen spreekt nog over de hoge kwaliteit van het event en het debat achteraf. Hartelijk dank!"

  Tineke Van hooland, Head of Market Access Belux, Baxter

 • "Namens het team wil ik u bedanken voor de zeer professionele moderatie tijdens ons webinar. De feedback van het publiek was uitermate positief. Sommige deelnemers waren erg enthousiast en gaven het evenement zelfs een perfecte score (10/10).

  We waren allemaal erg onder de indruk van de professionele aanpak van Lies Martens en het zal een plezier zijn om in de toekomst opnieuw met haar te kunnen werken."

  Frank Berlant, Business Unit Director - Merck

 • Wij zijn heel tevreden over Lies! Ze was enorm goed voorbereid in beide talen en kwam zeer professioneel over. Ook het contact met de andere crewleden verliep heel goed waardoor de opnames zeer vlot zijn verlopen. 

  Het was een plezier om met jullie samen te werken!

  Wolters Kluwers

 • De lezing van Topspreker Lies Martens rond 'A perfect work/life balance' was TOP! Het was toegankelijk, leerrijk, interactief en met een vleugje humor. Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen… Lies heeft dat fantastisch gedaan!

  Thembi Frank, Sales Assistant - Boston Scientific Benelux

 • "Het evenement van Phytofar/Belplant van gisteren was super geslaagd, zeker ook door de geweldige steun van Topspreker Lies Martens.

  Ik kreeg veel complimenten over de goede moderatie: stijlvol, luchtig en toch to the point. In het debat gaf Lies iedereen voldoende kans om te praten maar ze bracht de panelleden ook terug tot de orde als ze te lang aan het woord bleven. Een hele uitdaging.

  Warme groeten van het hele Belplant-team!"

  Sigrid Maebe (Advisor Communication - Belplant)

Wij hebben de beste spreker voor jou

topspreker.be biedt een ruime keuze en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om jouw boodschap over te brengen.
Contacteer ons