Terug naar overzicht

Presenteren met impact

Hoe zorgt u ervoor dat uw boodschap duidelijk is en blijft plakken? Met welke technieken kan uw verhaal visueel en non-verbaal versterkt worden? Hoe overtuigend en met impact presenteren naar klanten, directie, of collega's tijdens een vergadering? In deze boeiende keynote leert u hoe uw presentatie af te stemmen op verschillende soorten publiek en wat dat betekent voor uw PowerPoint.

Vaak zien we begaafde sprekers volledig de mist in gaan door toedoen van een massa overladen, en saaie PowerPoint-slides. Presentaties met ingewikkelde grafieken, schreeuwerige kleuren, foute lettertypes, nutteloze animaties en inspiratieloze beelden doen niet alleen een afbreuk aan je verhaal, ze zorgen er voor dat je publiek volledig afhaakt. Kan het beter? Ja! In deze praktijkgerichte workshop leer je boeiende presentaties met een krachtige inhoud, een sterk verhaal en de juiste slides te ontwerpen.

PowerPoint is één van de meest misbruikte tools ter wereld. Maar het kan ook anders. In deze boeiende lezing krijgt u concrete tips en technieken om een boeiende presentatie te brengen met of zonder gebruik van PowerPoint.

Wij hebben de beste spreker voor jou

topspreker.be biedt een ruime keuze en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om jouw boodschap over te brengen.
Contacteer ons