Terug naar overzicht
Pascale Bruynseels

Pascale Bruynseels

Pascale Bruynseels heeft van auti-werking haar passie en beroep gemaakt. Na het volgen van meerdere gespecialiseerde opleidingen, begeleidt ze gezinnen met kinderen met ASS (Autisme Spectrum Stoornis) of andere uitdagingen. Vanuit haar jarenlange ervaring, coacht ze ook leerkrachten en leerkrachten-teams rond dit thema.

De laatste jaren wil Pascale graag nog een stap verder gaan en ook HR-verantwoordelijken en bedrijfsleiders onderdompelen in de wereld van het autisme. Gedreven door het bekende motto: "Ik dacht dat ik mijn kind moest leren over de wereld, maar nu blijkt dat ik de wereld moet leren over mijn kind”, is Pascale er klaar voor om alle vooroordelen over autisme uit de bedrijfswereld te verwijderen. Neurodiversiteit kan een positieve invloed hebben op de werkvloer.

Pascale is auteur van het boek 'ASS (Autisme Spectrum Stoornis) van dichtbij' ( Autisme? Samen Sterker!) . (uitgeverij Scrivo Media)

Boek spreker

Wij hebben de beste spreker voor jou

topspreker.be biedt een ruime keuze en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om jouw boodschap over te brengen.
Contacteer ons