Terug naar overzicht

Investeren in de eerste helft van je leven

Hoe je de fundamenten legt voor een (bijna) zorgeloos leven en een (flink) spaarpotje.

Voor alles is er een eerste keer. Dat geldt ook voor financiële zaken. Denk maar aan je eerste spaarboekje (is dat nog wel iets waard?), je eerste loon (hoe onderhandel je en wat doe je ermee?), je eerste belastingaangifte (waar moet je op letten?), je allergrootste aankoop, een woning (of toch eerst huren?), je eerste vaste partner (welke afspraken maak je?), je eerste kind (wat kost en levert die kleine koter op?), je eerste stapjes op de beurs (of toch beter bitcoins?), enzovoort.

Deze lezing is gebaseerd op het boek 'Investeren in de eerste helft van je leven' dat Michaël Van Droogenbroeck en Ewald Pironet samen schreven, en verkrijgbaar is vanaf 13/09/'21.

In dit vlot leesbare en goed gedocumenteerde boek bundelen Ewald Pironet en Michaël Van Droogenbroeck alle informatie om je financiële leven te organiseren. Want vermogensopbouw begint al op jonge leeftijd. Praktisch en concreet, met heldere principes en sprekende getuigenissen van bekende Vlamingen. Een essentiële handleiding voor wie verstandig wil investeren in de eerste helft van zijn leven.

Deze lezing is beschikbaar vanaf januari 2022.

Wij hebben de beste spreker voor jou

topspreker.be biedt een ruime keuze en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om jouw boodschap over te brengen.
Contacteer ons