Terug naar overzicht
Michaël Pas
Michaël Pas
Michaël Pas

Michaël Pas

Michaël Pas is een all round presentator en de perfecte gastheer voor jouw event: stijlvol, speels èn met de nodige sérieux wanneer het moet.

Michaël is meer dan dertig jaar actief als acteur in film en televisie en theater. Vele jonge kijkers zijn opgegroeid met Kulderzipken, waar hij de titelrol speelde. Anderen kennen hem ongetwijfeld uit series als Team Spirit, Code 37, De Ridder, Gent West of Undercover .

In de bioscoop was hij te zien in klassiekers als Blueberry Hill (Robbe De Hert) en het voor een Oscar genomineerde Daens (Stijn Coninx). Maar ook in Nymphomaniac van Lars Von Trier.

Ook op de theaterplanken verdiende Michaël zijn sporen. Zo speelde hij in Vlaanderen, Nederland en Frankrijk: van Shakespeare-klassiekers tot moderne komedies. Voor Radio 2 interviewde hij samen met Christel Van Dijck in het programma En nu serieus… tientallen bekende en onbekende Vlamingen, van zangers tot ministers en sportlui.

Voor televisie interviewt hij voor Cinema Canvas filmmakers, en presenteerde hij het Gala van de Ensors 2021.

Boek spreker

Talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Frans

Referenties

  • Wij zijn heel erg tevreden over de presentatie van Michaël Pas. Er was veel enthousiasme en Michaël heeft dat ongelooflijk goed gedaan. Hij was enorm goed voorbereid en de presentie was top. De kans dat je nog eens van ons hoort, is groot.

    Bij deze dan ook nog eens bedankt voor alles!

    Sofie Van Obberghen - Die Keure

Wij hebben de beste spreker voor jou

topspreker.be biedt een ruime keuze en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om jouw boodschap over te brengen.
Contacteer ons