Terug naar overzicht
Anja Daems

Anja Daems

Anja Daems begon haar carrière als reporter en redacteur bij Radio 2 Omroep Antwerpen. Haar radiotalent werd snel opgemerkt in programma's als ‘Ochtendkuren met Somers en Verschueren‘, ‘De Radio Rijswijck-artiestentoer‘, 'Het Land Van De Glimlach' en 'De Regel Van Drie'.
Het lifestyle-programma ‘Open Op Zondag‘ betekende de start van haar televisiecarrière. Amper twee maanden later volgden: ‘Herexamen’, ‘Zo Vader Zo Zoon’ en het razend populaire ‘De Notenclub’. Ook het luchtige reportagemagazine ’De Wijde Wereld’ en 'Vlaanderen Vakantieland' konden op haar professionele medewerking rekenen. Naast haar televisiewerk bij één is Anja Daems tevens presentatrice bij Life!tv.
Dat Anja zich thuis voelt op een podium, blijkt ook uit haar theaterervaring. Samen met actrice Riet Muylaert stortte ze zich op de succesvolle productie 'Nieuwe Ogen', een theatervoorstelling geschreven door Bob Selderslags en geregisseerd door Sien Eggers. En elke ochtend ontpopt ze zich tegenwoordig op Radio 2 als ‘Madam’ naast Cathérine Vandoorne en Ilse Van Hoecke.

Boek spreker

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Wij hebben de beste spreker voor jou

topspreker.be biedt een ruime keuze en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om jouw boodschap over te brengen.
Contacteer ons