Consumenten in Vlaanderen: is klant koning?  

Er zijn klanten- en ombudsdiensten, consumentenprogramma’s, -wetgeving en –organisaties. De macht van de consument lijkt sterker dan ooit! Sven Pichal zet die 'vermeende' macht tegenover die van de bedrijfswereld. Sven Pichal is door zijn werk de voorbije jaren de bevoorrechte getuige van dat wat we allemaal doen; consumeren. Hij kreeg inzicht in de belangrijkste wetgeving, sprak met alle geledingen binnen bedrijven over hoe zij tegenover klanten staan, sprak met klanten over hoe zij zich soms bekocht voelen. Hij zag onder meer hoe varkens van in de stal tot op ons bord komen, trok naar het hart van de kledingindustrie in Bangladesh en was getuige van de ontwikkelingen in het groener worden van onze economie.

Massa’s ervaringen, die inzicht geven, maar ook nieuwe vragen oproepen. Met als belangrijkste; komt er een dag dat de consument zich niet meer laat misleiden?

Topspreker: Sven Pichal

 

 

 

Wij zoeken en vinden de gepaste spreker voor u.

Contacteer ons voor een vrijblijvende aanvraag!

 

topspreker.be biedt een ruime keuze sprekers en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om uw boodschap over te brengen. De juiste persoon op de juiste plaats: dat is onze missie. Niets is onmogelijk voor ons:
no misson impossible.

> Contacteer ons

• Bekende gezichten voor grote publieksevenementen
• Presentatoren met een specifieke expertise voor uw evenementen
• Jonge talenten voor promotieacties of lagere budgetten

topspreker.be biedt u de garantie op een evenement dat uw gasten zich nog lang zullen herinneren.