Preventie van stress en burn-out

Uit verschillende onderzoeken en studies blijkt dat de werkdruk en snelheid van onze hedendaagse arbeidscultuur een nefaste invloed heeft op de fysieke en mentale gezondheid van werknemers. 89% klaagt over stress, 63% over burn-out en 51% over slaapproblemen. Bedrijven en organisaties worden zich tevens bewust van het belang van preventie van stress en burn-out. In deze praktijkgerichte opleiding krijg je vooral praktische informatie mee: welke factoren triggeren stress of burn-out? Hoe detecteer je dit in een vroeg stadium? Wie is er vatbaar voor? Welke effectieve technieken bestaan er ter preventie en opvang? Hoe kan men het beste omgaan met iemand die een burn-out heeft?

In deze opleiding leer je wat nodig is om stress en burn-out in je organisatie op te sporen en aan te pakken, zowel op organisatorisch als op persoonlijk vlak. Op het einde van deze opleiding stap je buiten met een concrete aanzet voor het opstellen van een effectief plan voor stressbeheer, preventie en opvang van burn-out in uw organisatie.

Topspreker: Benjamin Ball

 

Deze lezing kan tevens als workshop of training worden aangeboden.

Meer info over de training Preventie van stress en burn-out.

Wij zoeken en vinden de gepaste spreker voor u.

Contacteer ons voor een vrijblijvende aanvraag!

 

topspreker.be biedt een ruime keuze sprekers en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om uw boodschap over te brengen. De juiste persoon op de juiste plaats: dat is onze missie. Niets is onmogelijk voor ons:
no misson impossible.

> Contacteer ons

• Bekende gezichten voor grote publieksevenementen
• Presentatoren met een specifieke expertise voor uw evenementen
• Jonge talenten voor promotieacties of lagere budgetten

topspreker.be biedt u de garantie op een evenement dat uw gasten zich nog lang zullen herinneren.