Terug naar overzicht

Consumenten in Vlaanderen: is klant koning?

Er zijn klanten- en ombudsdiensten, consumentenprogramma’s, -wetgeving en –organisaties. De macht van de consument lijkt sterker dan ooit! Sven Pichal zet die 'vermeende' macht tegenover die van de bedrijfswereld. Sven Pichal is door zijn werk de voorbije jaren de bevoorrechte getuige van dat wat we allemaal doen; consumeren. Hij kreeg inzicht in de belangrijkste wetgeving, sprak met alle geledingen binnen bedrijven over hoe zij tegenover klanten staan, sprak met klanten over hoe zij zich soms bekocht voelen. Hij zag onder meer hoe varkens van in de stal tot op ons bord komen, trok naar het hart van de kledingindustrie in Bangladesh en was getuige van de ontwikkelingen in het groener worden van onze economie.

Massa’s ervaringen, die inzicht geven, maar ook nieuwe vragen oproepen. Met als belangrijkste; komt er een dag dat de consument zich niet meer laat misleiden?

Wij hebben de beste spreker voor jou

topspreker.be biedt een ruime keuze en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om jouw boodschap over te brengen.
Contacteer ons