Terug naar overzicht
Wim De Vilder
Wim De Vilder
Wim De Vilder

Wim De Vilder

Wim De Vilder is één van de vaste waarden bij de nieuwsdienst van de VRT. Hij presenteert in prime time "Het Journaal", en werkt mee aan tal van interviewprogramma's zoals "Over 5 Jaar" en verkiezingsprogramma's. Hij voelt zich ook in zijn sas als presentator van druk bekeken showprogramma's zoals het gala "De Nacht van de Televisiesterren" en de slotshows van "Kom Op Tegen Kanker".

Met al zijn ervaring is hij een veel gevraagd presentator, moderator en spreker voor bedrijfsevents, congressen en seminars. Naast zijn presentatiewerk geeft Wim ook zelf presentatietraining, mediatraining en training voor moderatoren. Hij wordt ook gevraagd voor gastcolleges aan diverse universiteiten.

Wim studeerde Rechten in Leuven en communicatiewetenschappen in Gent. In 1993 begon zijn carrière bij de VRT, eerst als reporter bij Radio 1.

Boek spreker

Referenties

  • “Het congres is prima verlopen en we zijn heel tevreden! Vooral over de uitermate professionele presentatie van Wim De Vilder. Het was uiterst aangenaam samenwerken met Wim De Vilder, zowel tijdens de voorbereiding als op het congres zelf!"

    Karen François, projectcoördinator NAV, Vlaamse Architectenorganisatie

  • "We zijn zeer tevreden van het event en van onze moderator Wim De Vilder. We kregen uitermate positieve feedback van de kijkers over de prestaties van Wim. Wat ons betreft is de moderator voor het volgende event al gekend!"

    Thomas Struyf- Marketing manager Benelux & Nordics, Silverfin

  • "Namens de directie van UZ Leuven wens ik onze dank te betuigen voor het professionalisme dat Wim De Vilder aan de dag heeft gelegd  bij het modereren van ons debat. Meerdere deelnemers hebben hun appreciatie geformuleerd omtrent het in goede banen leiden van dit debat. Als professionals in hun vakgebied staan zij eveneens in bewondering voor het professionalisme van de heer De Vilder."

    Jan Verhaeghe, Algemeen Secretaris - UZ Leuven

Wij hebben de beste spreker voor jou

topspreker.be biedt een ruime keuze en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om jouw boodschap over te brengen.
Contacteer ons