Terug naar overzicht
Stéphanie Coerten

Stéphanie Coerten

Stéphanie Coerten is een Belgische actrice, vooral bekend in het Brusselse en Waalse landsgedeelte. Wie af en toe zapt naar RTBF of VRT, zal haar herkennen als gastvrouw van de Koningin Elisabethwedstrijd. 
In de satirische televisieshow ‘Sois Belge et tais-toi!’ gaf ze tot 2018 met verve gestalte aan Joëlle Milquet, Koningin Mathilde,  Annemie Turtelboom, Christine Lagarde en zovele andere.


15 jaar lang was Stéphanie ook actief lid van verschillende improvisatiegezelschappen (waaronder Compagnie Tadam), een ervaring en know how die ze nu nog dagelijks gebruikt.
Ook is ze sinds lange tijd presentatrice van de bekende filmfestivals Anima en het FIFF (Festival du film francophone de Namur). Daarnaast is Stéphanie Coerten één van de vaste presentatrices bij Roularta Health Care: ze neemt daar de professionele panelgesprekken en moderaties voor haar rekening. 
 
De moedertaal van Stéphanie is Frans, en ze spreekt zeer vlot Nederlands en Engels. Ze is een veelgevraagde presentatrice en moderator voor allerlei thema’s: haar inlevingsvermogen is opmerkelijk, haar stijl is opgewekt en charmant. 

Boek spreker

Wij hebben de beste spreker voor jou

topspreker.be biedt een ruime keuze en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om jouw boodschap over te brengen.
Contacteer ons