Change Management

Eén van de grootste uitdagingen van een organisatie is het effectief leiden van werknemers, teams, managers en structuren doorheen een veranderingsproces. Verandering roept vaak weerstand op. Hoe ga je daarmee om? Zie je een verandering als een uitdaging of word je erdoor verlamd? Deze lezing rond Change Management geeft je inzicht en reikt concrete middelen aan om met zelfvertrouwen nieuwe situaties tegemoet te treden en uit verandering nieuwe kansen te scheppen, zowel thuis als op het werk.

Deze boeiende en interactieve lezing is uitermate zinvol voor iedereen die op een flexibele en constructieve manier met veranderingsprocessen wil omgaan, nu en in de toekomst. Je krijgt inzicht in technieken en voorwaarden om succesvol aan change management te doen, zowel op bedrijfseconomisch, als menselijk niveau. Het biedt een kader om veranderingsprocessen te aanvaarden en succesvol te implementeren.

Topspreker: Jerko Bozikovic, Jan Buermans, Myriam Coperloos, Franky Van Hoecke

 

Deze lezing is ook als training of workshop verkrijgbaar. Meer info over de training change management

Wij zoeken en vinden de gepaste spreker voor u.

Contacteer ons voor een vrijblijvende aanvraag!

 

topspreker.be biedt een ruime keuze sprekers en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om uw boodschap over te brengen. De juiste persoon op de juiste plaats: dat is onze missie. Niets is onmogelijk voor ons:
no misson impossible.

> Contacteer ons

• Bekende gezichten voor grote publieksevenementen
• Presentatoren met een specifieke expertise voor uw evenementen
• Jonge talenten voor promotieacties of lagere budgetten

topspreker.be biedt u de garantie op een evenement dat uw gasten zich nog lang zullen herinneren.