Creativiteit - Thinking out of the box

Weg met vastgeroeste denkpatronen! In deze workshop gooi je alle remmen los en leer je met speelse improvisatieoefeningen je eigen grenzen te verleggen. Improvisatietechnieken voeden de creativiteit en assertiviteit, verhogen zelfvertrouwen en positieve communicatie en dit alles in een sfeer van humor, lachen en ‘fun’. Deze unieke training met een onvergetelijke impact legt de link tussen het improvisatietheater en de bedrijfswereld. Via technieken uit de theaterwereld worden onze improvisatievaardigheden aangewakkerd. Ze leren ons om zonder enige beperking innovatief en origineel te denken.

Deze inspirerende lezing is geschikt voor iedereen die een creatieve denkwijze wil ontwikkelen en stimuleren, meer bepaald: bedrijfsleiders, (creatieve) teams, ontwikkelaars en teamleiders. Voor salesteams wordt een aangepaste training uitgewerkt.

Topspreker: Jan Buermans, Lucas Tavernier

 

Deze lezing is ook als training of workshop verkrijgbaar. Meer info over de training Outside the box denken

Wij zoeken en vinden de gepaste spreker voor u.

Contacteer ons voor een vrijblijvende aanvraag!

 

topspreker.be biedt een ruime keuze sprekers en heeft steeds de geknipte ambassadrice of ambassadeur om uw boodschap over te brengen. De juiste persoon op de juiste plaats: dat is onze missie. Niets is onmogelijk voor ons:
no misson impossible.

> Contacteer ons

• Bekende gezichten voor grote publieksevenementen
• Presentatoren met een specifieke expertise voor uw evenementen
• Jonge talenten voor promotieacties of lagere budgetten

topspreker.be biedt u de garantie op een evenement dat uw gasten zich nog lang zullen herinneren.